Upravljanje in vzdrževanje ITK
in zakaj ga potrebujete?

Potrebujete IT podporo ali pa imate težave z računalniki in delovanjem računalniškega omrežja? Reden servis in vzdrževanje IT infrastrukture ter opreme je ključnega pomena za delovanje vsakega podjetja. Računalniki, operacijski sistemi, uporabniški programi, komunikacijska oprema in vsa IT infrastruktura morajo vedno brezhibno delovati in zagotavljati nemoteno poslovanje vašega podjetja.

Za podjetja načrtujemo, postavimo ali uredimo ter upravljamo in seveda vzdržujemo vso IT (informacijske tehnologije) infrastrukturo.

>Zakaj potrebujete storitveno in vzdrževalno pogodbo?

V mnogih podjetjih menijo, da v njihovem omrežju, na strežniku ali NASu, ne bo prišlo do izpada, zato temu ne posvečajo dosti pozornosti. Ko se pojavijo težave, je največja težava odzivni čas, saj se bo vsak proizvajalec opreme odzval glede na sklenjen tip pogodbe oziroma glede na razpoložljivost njihovih inženirjev.

Priporočamo vam, da se za vašo IT infrastrukturo sklene storitvena in vzdrževalna pogodba, saj lahko le tako ohranimo delovanje nove infrastrukture na optimalni ravni z hitro podporo. Pogodba o sistemski podpori in vzdrževanju IT infrastrukture vam omogoča, da se lahko osredotočite na ključne poslovne procese, strateške cilje ter predvsem, da se lahko osredotočite na osnovno dejavnost vašega podjetja. Z našo storitvijo lahko prihranite do 30 odstotkov IT proračuna z znižanjem operativnih stroškov na področju informacijske tehnologije.

Uporabljajte »vrv«

Alpinisti uporabljajo pri napredovanju vrv, a le za primer padca. Tako si lahko predstavljamo tudi storitveno in vzdrževalno pogodbo. Navadno je ne potrebujemo, a ko jo, pri alpinistih vrv predstavlja ključen dejavnik med smrtjo in življenjem, pri podjetju pa med propadom in uspešnim delovanjem!

Kaj ponuja paket upravljanja in vzdrževanja IT?

 • Konfiguracija in vzdrževanje računalnikov
  Računalnike glede na uporabnikove potrebe primerno konfiguriramo ter jih opremimo s potrebnimi programi za vzdrževanje. V dogovorjenih intervalih ali na zahtevo, opravimo redno tehnično vzdrževanje, odpravljanje napak in nudimo uporabniško podporo ter spremembe.
 • Konfiguracija in vzdrževanje lokalnega omrežja (LAN)
  Skrbimo, da vaš LAN omrežje deluje nemoteno, da je ustrezno ter varno nastavljeno ter da ne more priti do nezaželenih vdorov v omrežje.
 • Varnostno kopiranje podatkov, vključno z e-pošto
  Zagotavljamo, da so varnostne kopije podatkov iz vaših računalnikov prenesene na interni strežnik, NAS ali v oblak.
 • Konfiguracija, varnostna kopija ter upravljanje strežnika ali NASa
  Strežnik ali NAS konfiguriramo tako, da je optimalno nastavljen za delovanje v vašem podjetju ter zagotovimo varnostne kopije NASa/strežnika in vzdrževanje varnosti ter skrbimo za podatke.
 • Svetovanje
  Nudimo strateško svetovanje pri IT odločitvah in usmeritvi podjetja v IT segmentu.
 • Podpora uporabniku
  Za vas smo vedno dosegljivi, podporo pa zagotavljamo najkasneje v roku nekaj ur.
  Podporo nudimo preko telefona, s pomočjo na daljavo ali z pomočjo na vaši lokaciji
 • Brezplačne ure
  Število brezplačnih ur v določenem obdobju, se določi v skladu z izbranim paketom vzdrževanja in podpore.
 • Generalni popust – 20%
  Uporabniki pridobijo generalni popust v višini 20 % na vsa opravila ter 10% popust na nabavo računalniške in programske opreme.
 • Popust »nov računalnik« -50 %
  Pri nakupu novega računalnika pri nas, se na storitev »celovita podpora računalnika« prizna popust v višini kar 50 %.
Stopite v stik z nami

Vas zanima več?